O NAMA

Clever Group razvio se iz fintech startapa Clever. Od samog starta Clever je omogućavao preduzetnicima lakše poslovanje pomoću aplikacije Pausal. Kroz rad sa preduzetnicima, shvatali smo njihove potrebe i bolje razumevali njihov način rada. Zajedno sa potrebama naših klijenata smo se i mi razvijali i rasli.

Ostanite korak ispred

Naš tim je posvećen i biće uz vas od početka do miliona. Na svakom koraku vašeg puta pružamo podršku i pomoć kako biste lakše poslovali, minimizirajući rizike i prepreke koje se pojave.

Sa našim nepokolebljivim angažmanom, možete se usredsrediti na ostvarivanje vaše preduzetničke vizije i postizanje uspeha na tržištu.

Naš cilj

Posvećeni smo pružanju podrške vašem biznisu, bez obzira na njegovu veličinu ili delatnost. Razumemo izazove sa kojima se preduzetnici i preduzeća suočavaju na današnjem dinamičnom tržištu. Stoga, nudimo širok spektar usluga kako bismo olakšali vaš rast i uspeh.

Od pojednostavljivanja administrativnih zadataka do pružanja računovodstvenih i neračunovodstvenih rešenja, naš stručni tim osigurava da imate slobodu da se u potpunosti usredsredite na ono što je najvažnije – vaš biznis.

Upoznajte naš sjajan tim

Spremni ste da zakoračite ka uspehu Vašeg poslovanja? Mi jesmo! Hajde da to zajedno postignemo!

Sofija Popara Parmaković

Founder & CEO

Dorotea Grbić

Founder & CEO

Mina Simić

VP of Growth

Sonja Žabić

VP of Product Marketing

Marina Bogdanović

VP of Accounting Department

Katarina Ćurčić

Lead of Human Capital

Nikica Miladinović

Lead of Finance & Operations

Saša Vidić

Lead of Customer Support

Fokusirajte se na svoj biznis

Vaš uspeh je naš prioritet. Koristeći naše usluge, možete posvetiti punu pažnju svojim poslovnim operacijama, strateškom planiranju i rastu, znajući da su svakodnevne obaveze i administracija u sigurnim rukama.

Od upravljanja finansijskim pitanjima do usaglašavanja sa propisima, brinemo o svemu što je važno za vaš biznis.

Naša strast

Naša strast leži u vašim dostignućima. Posvećeno stojimo uz vas tokom vašeg putovanja, pružajući inovativna rešenja i podršku.

Bez obzira da li ste startap, preduzeće u razvoju ili kompanija, spremni smo da budemo vaš partner od poverenja, koji pokreće vaše poslovanje.

Javite nam se danas, kako bismo naše usluge prilagodili vašim jedinstvenim poslovnim potrebama. Koračajmo zajedno na vašem putu ka uspehu.

Ponosni trenuci

100 successful business women

Post of Serbia, 2022.

Šampioni javno-privatnog dijaloga za reformu paušalnog oporezivanja

Naled, 2022.

Top 50/ Business & Social services

PC Press, 2019.

Entrepreneur of the Year/ Final 5

EY, 2018.

Mini-Grant Program

Serbia Innovation Fund, 2018.

Support and significant Symorg Case Study Hackaton

FOS, 2018.

Most Influential Woman

SAP, 2016.