Ljudski resursi

Efikasno upravljanje ljudskim resursima i pažljivo vođenje radne snage su ključni za uspešno poslovanje bilo koje kompanije. Naša briga je da se administrativne obaveze obavljaju u skladu sa svim propisima i zakonima.

Kompletna administracija

Ukoliko ovu brigu prepustite nama, bićete sigurni da su ispoštovane sve procedure i da vaši zaposleni imaju svu potrebnu dokumentaciju uz garanciju beneficija. Preuzećemo svu komunikaciju sa vašim zaposlenima i voditi računa da je sva potrebna dokumentacija uredno pripremljena. Vaši zaposleni će uvek dobiti na vreme ugovor o radu, anekse, bolovanja, pripremu dokumenata za službena putovanja itd.

Optimalni benefiti

Posvetićemo se istraživanju optimalnih benefita koje tržište nudi za vaše zaposlene, uključujući privatno zdravstveno osiguranje, privatno penzijsko osiguranje i još mnogo toga. Naš cilj je da pronađemo najbolje uslove koji će pružiti najveću korist vašim zaposlenima.

Teambuilding

Pored pružanja administrativne sigurnosti, naša misija je da pomognemo vašim zaposlenima da postanu uigran tim. Sa zadovoljstvom ćemo organizovati nezaboravne teambuilding aktivnosti za vas. Kroz ove događaje, vaši zaposleni će izgraditi snažne veze, unaprediti međusobno razumevanje i poboljšati timski duh. Kroz ove događaje, vaši zaposleni će izgraditi snažne veze, unaprediti međusobno razumevanje i poboljšati timski duh.

Želite da nam prepustite brigu o ljudskim resursima?

Druge usluge koje pružamo

Računovodstvo

Clever Group pruža računovodstvene usluge klijentima registovanim u Srbiji. Naše usluge su godinama bile specifično usmerene ka IT industriji.

Business Support

Ako želite da se usredsredite na svoju delatnost, uz mogućnost da imate redovne izveštaje i obavljene administrative poslove, Clever Group je prava adresa.

Employer of Record

Pre nego što se odlučite da zapošljavate radnu snagu u Srbiji, vrlo je važno da se upoznate sa zakonima koji uređuju radne odnose.