Ljudski resursi

Briga o ljudskim resursima i pažljivo vođenje radne snage ključni su faktori za uspešno poslovanje svake kompanije. Zbog toga je neophodna izuzetna posvećenost kako bi sva dokumentacija bila tačna i redovno ažurirana u skladu sa promenama na terenu.

Kompletna administracija

Ukoliko ovu brigu prepustite nama, bićete sigurni da su ispoštovane sve procedure i da vaši zaposleni imaju svu potrebnu dokumentaciju uz garanciju beneficija. Mi ćemo preuzeti svu komunikaciju i potrebnu dokumentaciju vezano za vaše zaposlene- ugovor o radu, anekse, bolovanja, pripremu dokumenata za službena putovanja itd.

Optimalni benefiti

Posvetićemo se istraživanju optimalnih benefita koje tržište nudi za vaše zaposlene, uključujući privatno zdravstveno osiguranje, privatno penzijsko osiguranje i još mnogo toga. Naš cilj je da pronađemo najbolje uslove koji će pružiti najveću korist vašim zaposlenima.

Teambuilding

Pored pružanja administrativne sigurnosti, naša misija je da transformišemo vašu radnu zajednicu u sjajno uigrani tim. Sa zadovoljstvom ćemo organizovati nezaboravne teambuilding aktivnosti za vas. Kroz ove događaje, vaši zaposleni će izgraditi snažne veze, unaprediti međusobno razumevanje i poboljšati timski duh.

Želite da nam prepustite brigu o ljudskim resursima?

Druge usluge koje pružamo

Računovodstvo

Clever Group pruža računovodstvene usluge klijentima registovanim u Srbiji. Naše usluge su godinama bile specifično usmerene ka IT industriji.

Business Support

Ako želite da se usredsredite na svoju delatnost, uz mogućnost da imate redovne izveštaje i obavljene administrative poslove, Clever Group je prava adresa.

Employer of Record

Pre nego što se odlučite da zapošljavate radnu snagu u Srbiji, vrlo je važno da se upoznate sa zakonima koji uređuju radne odnose.