Business Support

Ukoliko želite da se usredsredite na svoje poslovanje, uz redovno dostavljanje finansijskih izveštaja i bez brige oko administrativnih poslova, Clever Group je pravi partner za vas. Svaki klijent ima svog ličnog finansijsko-administrativnog agenta koji im pruža sve potrebne informacije i podršku.

Online plaćanja

Uz pomoć e-bankinga vašim novčanim sredstvima ćemo rukovoditi pažljivo, bilo da se radi o rasporedu deviznih priliva, isplati plata ili bilo kom drugom
plaćanju. Potrebna je samo vaša potvrda i naš agent će se pobrinuti da sva plaćanja proteknu bez problema.

Uz našu podršku, finansijske transakcije možete obaviti čak i kada niste pri e-bankingu ili računaru, jer sada mi realizujemo plaćanja umesto vas. Samo nas obavestite, i novac će stići na adresu koju ste nam uputili.

Više vam nije potrebno da brinete o vremenu ili mestu – mi smo tu da vaše transakcije budu jednostavne i pouzdane.

Administracija portala javnih institucija (Efakture, Eporezi, Eportal)

Vaša jedina obaveza je da nam omogućite pristup svim državnim portalima koje ste u obavezi da koristite. Naša odgovornost je da svakodnevno nadgledamo ove portale kako biste na vreme dobili sva obaveštenja koja vam šalju državne institucije. Mi ćemo za vas odobravati fakture koje vam stižu, proveravati kamate i realizovati sve vaše potrebe na ovim portalima.

Izveštavanje o troškovima

Naša kompanija pruža usluge izrade finansijskih izveštaja koji su prilagođeni vašim potrebama i zahtevima. Izveštaji mogu biti na mesečnom ili
kvartalnom nivou i omogućiće vam potpunu kontrolu nad vašim finansijskim resursima.

Razumemo da svaka kompanija ima specifične potrebe i preferencije kada je u pitanju prikaz finansijskih podataka. Zato vam pružamo mogućnost da sami definišete izgled i preglednost podataka koji će se nalaziti na vašim izveštajima. Na taj način možete prilagoditi izveštaje prema vašim potrebama, kako biste imali bolji pregled finansijskog stanja.

Rad u Xero računovodstvenom programu

Od samog početka, naša kompanija je usmerena ka saradnji sa inostranim preduzećima, što nam je omogućilo sticanje bogatog iskustva u upotrebi najčešće korišćenih inostranih računovodstvenih programa, poput Xero-a.

Upravo zbog toga smo proširili našu ponudu kako bismo vam pružili i ovu
uslugu. Naš tim će se pobrinuti za administrativne zadatke i unos podataka u Xero program, što će vam omogućiti unapređeno izveštavanje i konsolidovanje knjiga.

Organizacija i Office Management

Kada želite da opremite kancelariju ili istražite benefite koje želite da date zaposlenima (npr. privatno zdravstveno osiguranje), tu smo da olakšamo ove procese. Javite svom agentu šta vam je potrebno, agent će obaviti istraživanje i predstaviti vam opcije koje vam najbolje odgovaraju.

Na taj način štedite vreme, dok mi pronalazimo optimalna rešenja koja će vam omogućiti da stvorite udobno radno okruženje za vas i vaše zaposlene.

Želite da budemo podrška vašem biznisu?

Druge usluge koje pružamo

Računovodstvo

Clever Group pruža računovodstvene usluge klijentima registovanim u Srbiji. Naše usluge su godinama bile specifično usmerene ka IT industriji.

Employer of Record

Pre nego što se odlučite da zapošljavate radnu snagu u Srbiji, vrlo je važno da se upoznate sa zakonima koji uređuju radne odnose.

Ljudski resursi

Briga o ljudskim resursima i pažljivo vođenje radne snage ključni su faktori za uspešno poslovanje svake kompanije.