Računovodstvo

Clever Group pruža računovodstvene usluge klijentima registovanim u Srbiji. Naše usluge su godinama bile specifično usmerene ka IT industriji, zbog čega smo se pozicionirali kao stručan partner koji razume specifičnosti i potrebe klijenata iz ove industrije. Usluga je namenjena svima kojima je potreban dobar partner pri poslovanju. Bez obzira da li ste udruženje, samostalni preduzetnik, društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO) ili veća kompanija.

Osnivanje i likvidacija preduzeća

Kada započinjete ili završavate svoje preduzetničko putovanje, veoma je važno da kraj sebe imate pouzdane partnere koji će ispratiti ceo proces.

Ukoliko ste početnik u poslovanju, tu smo da vam pomognemo da izaberete adekvatan poslovni model, pripremimo dokumentaciju, sprovedemo administrativne procedure i obavimo terenski rad.

S druge strane, kada se vaše preduzetničko putovanje približava kraju, i želite da zatvorite ili prenesete vlasništvo firme, tu smo da sa stručne strane ispratimo sve procese.

Računovodstveno – knjigovodstvene usluge

U svetu knjigovodstva, gde vam se stalno postavljaju rokovi i čije probijanje mnogo košta, najbitnije je imati odgovornog partnera.

Naš najveći adut je pružanje klijentima potpune sigurnosti da će rokovi biti ispoštovani i da će dokumentacija biti precizno vođena.

Usluge koje vam pružamo su knjiženje poslovne dokumentacije, unos nabavnih faktura primljenih iz zemlje i inostranstva, stručna izrada finansijskih izveštaja, obračun amortizacije i mnoge druge usluge.

Poresko savetovanje i konsultantske usluge

Neprestano usavršavanje i izgradnja bliskih odnosa sa klijentima inspirisali su nas da postanemo mnogo više od „draga saveta“.

Mi smo pouzdani partner koji vam pruža podršku ne samo u operativno-administrativnim oblastima, već i u poreskim pitanjima. Stalo nam je da kao naš klijent poslujete stabilno, i zbog toga smo tu da vam pružimo rešenja u vezi sa kompletnim poreskim zakonodavstvom.

Možete biti sigurni da ćemo za vas pratiti sve zakonske propise i novine u poreskim propisima, i da ćete blagovremeno dobiti obaveštenje o svim zakonodavnim novinama.

Želite da budemo vaš knjigovođa?

Druge usluge koje pružamo

Business Support

Ako želite da se usredsredite na svoju delatnost, uz redovne izveštaje i obavljene administrative poslove, Clever Group je prava adresa.

Employer of Record

Pre nego što se odlučite da zapošljavate radnu snagu u Srbiji, vrlo je važno da se upoznate sa zakonima koji uređuju radne odnose.

Ljudski resursi

Briga o ljudskim resursima i pažljivo vođenje radne snage ključni su faktori za uspešno poslovanje svake kompanije.