Računovodstvo

Clever Group pruža računovodstvene usluge klijentima registovanim u Srbiji. Naše usluge su godinama bile specifično usmerene ka IT industriji, zbog čega smo se pozicionirali kao stručan partner koji razume specifičnosti i potrebe klijenata iz ove industrije. Usluga je namenjena svima kojima je potreban dobar partner pri poslovanju. Bez obzira da li ste udruženje, samostalni preduzetnik, društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO).

Osnivanje i likvidacija preduzeća

Kada započinjete ili završavate svoje preduzetničko putovanje, veoma je važno da kraj sebe imate pouzdane partnere koji će ispratiti ceo proces.

Ukoliko ste početnik u poslovanju, tu smo da vam pomognemo da izaberete adekvatan poslovni model, pripremimo dokumentaciju, sprovedemo administrativne procedure i obavimo terenski rad.

S druge strane, kada se vaše preduzetničko putovanje približava kraju, i želite da zatvorite ili prenesete vlasništvo firme, tu smo da sa stručne strane ispratimo sve procese.

Računovodstveno – knjigovodstvene usluge

U svetu knjigovodstva, gde vam se stalno postavljaju rokovi i čije probijanje mnogo košta, najbitnije je imati odgovornog partnera.

Naš najveći adut je pružanje klijentima potpune sigurnosti da će rokovi biti ispoštovani i da će dokumentacija biti precizno vođena.

Usluge koje vam pružamo su knjiženje poslovne dokumentacije, unos nabavnih faktura primljenih iz zemlje i inostranstva, stručna izrada finansijskih izveštaja, obračun amortizacije i mnoge druge usluge.

Poresko savetovanje i konsultantske usluge

Neprestano usavršavanje i izgradnja bliskih odnosa sa klijentima inspirisali su nas da postanemo mnogo više od „draga saveta“.

Mi smo pouzdani partner koji vam pruža podršku ne samo u operativno-administrativnim oblastima, već i u poreskim pitanjima. Stalo nam je da kao naš klijent poslujete stabilno, i zbog toga smo tu da vam pružimo rešenja u vezi sa kompletnim poreskim zakonodavstvom.

Možete biti sigurni da ćemo za vas pratiti sve zakonske propise i novine u poreskim propisima, i da ćete blagovremeno dobiti obaveštenje o svim zakonodavnim novinama.

Želite da budemo vaš knjigovođa?

Druge usluge koje pružamo

Business Support

Ako želite da se usredsredite na svoju delatnost, uz redovne izveštaje i obavljene administrative poslove, Clever Group je prava adresa.

Employer of Record

Pre nego što se odlučite da zapošljavate radnu snagu u Srbiji, vrlo je važno da se upoznate sa zakonima koji uređuju radne odnose.

Ljudski resursi

Briga o ljudskim resursima i pažljivo vođenje radne snage ključni su faktori za uspešno poslovanje svake kompanije.